Darreres entrades:

27/11/09

Un estrany Poltergheist amenaça el Govern de Sant Pere de Vilamajor


Deixant de banda el cas d'en Joan Bruguera, ben diferent, en els dos anys i mig que portem de legislatura, quelcom està passant al Govern de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor:
  • Agost de 2008: Lola López deixa el Govern. Continua de regidora a l'oposició.
  • Gener de 2009: Higini Herrero deixa el Govern i la seva carta de Regidor.
  • Juny de 2009: José Luis Bosque entra al Govern del municipi.
  • Octubre de 2009: Navidad Nevado deixa el Govern i la seva carta de regidora. Al maig de 2009 ja havia reduït les seves responsabilitats de Govern.
  • Novembre de 2009: José Luis Yelo deixa el Govern i la seva carta de Regidor.
Després d'estar-ho examinant, arribo a la conclusió de què es tracta d'un clar fenòmen de Poltergheist que afecta l'edifici de l'Ajuntament.


Segons els estudiosos d'aquest fenòmen, tres poden ser les causes del mateix:

1- Agents psicològics:

L'activitat poltergheist tendeix a ocórrer al voltant d'una persona anomenada "agent" o "focus": l'efecte poltergheist seria la manifestació exterior d'un trauma psicològic.

2- Existència autònoma:

Els poltergheist podrien simplement existir, de la mateixa manera que els elements. Una altra versió planteja que els poltergheist s'originen quan una persona mor dins un sentiment d'ira. D'acord a una variant d'aquesta hipòtesi, els poltergheist i els fantasmes són simples impressions d'aquest sentiment i queden enregistrats en el lloc. Aquesta impressió es farà explícita una vegada i una altra fins que l'energia que la va crear minvi.

3- Causat per forces físiques:

Alguns científics han arribat a la conclusió que totes les activitats poltergheist que no es poden demostrar com a fraudulentes troben una explicació física en l'electricitat estàtica, camps electromagnètics, ultrasons i infrasons i/o aire ionitzat.

Tot va comencar quan la Sala de Plens es va traslladar a La Rectoria, que ves a saber de quines històries ha estat mut testimoni. En posar-li el nom, no de l'habitant més antic conegut del nucli, sinò del mort més antic conegut del nucli, el fenomen es deuria catalitzar.

En el nostre cas, el fenómen també ha afectat a l'estranya malatia del Local Social "La Fàbrica".
La Vara del Batlle, de procedència i materials desconeguts, podria estar també relacionada amb aquests estranys fenomens.
La presència de substàncies indetectables a l'atmòsfera provinents de remenar triturats d'animals (éssers sens ànima), està accelerant el fenòmen, que ja ha arribat a la població.

Fixeu-vos a més la curiosa coincidència en els regidors que s'han mogut: els tres primers són els únics que tenen la inicial del nom i del cognom en la mateixa lletra, i els dos darrers, els únics que tenen el mateix nom de pila.

No hi ha dubte: es donen les tres causes a l'hora per a considerar aquest fenomen com un veritable Poltergheist.

Hi ha però que encara busca dimonis en aquest fenomen: s'equivoquen, per molt que el rebategin, en Llesuyfer no hi té res a veure.

Caldria doncs, més que preparar un concurs de pancartes, fer tallers d'espiritisme per lliurar el nucli principal d'aquest estrany fenòmen. De passada fomentariem el turisme. Ha estat una bona idea en aquest sentit, començar per la cerimònia d'exorcisme que es va fer en el darrer Ple amb la lectura d'un manifest.

De moment, però, i a la vista de la intensitat amb què el fenomen s'està propagant, potser cal anar pensant en traslladar l'edifici de l'Ajuntament i la Sala de Plens a un altre indret.

8 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

El que demostra que un ofici de pensar i de fer,com es el cas del Ajuntament, si cada dia es sotmés a tota una gama de pudors, pols, i sorolls, té els seus riscs. Si, a més i més, n´hi ha darrera un local condemnat a una mort silenciosa, el paissatge no es molt encoratjador.
Hauría que reconeixer el mérit als supervivents, als nou vinguts i, també, als que han marxat. Si més no, han contribuit a filtrar amb els seus pulmons i el seu taranná optimista i positiu, tanta adversitat.

Anònim ha dit...

quien sera el proximo el pere o llesuy.
pienso que no es un problema de sitio ni de Poltergheist sino de capacidad de trabajar en equipo( es un secreto a voces.)nos espera unos tiempos movidos esto no a acabado.

Anònim ha dit...

Quien se iba a imaginar el movimiento de regidores. Que los segundos y terceros de las listas entraran al consistorio en ésta legislatura. Eso anima para la próxima.
Ahora, lo que siento es que los cabezas de lista a los que se ha votado por su carisma, su imagen, hayan salido de la escena.Creo que puede desmoralizar a los votantes si se llega a pensar que pueda volver a ocurrir en la próxima legislatura. Yo votaría a un partido, a una candidatura que viese sólida y desearía firmemente que su cabeza de lista me representara durante los cuatro años de rigor.

Anònim ha dit...

El problema és l'alcalde. No en tinc cap mena de dubte.

Anònim ha dit...

El problema es que es plantegi que l´alcalde es el problema.Aixó si que es un gran problema. Afortunadament restan dos anys per les municipals. Veurem de qui es el problema.

Anònim ha dit...

Quan en un equip tothom marxa menys un està clar que el problema és aquest un. Tothom marxa del costat de l'alcalde, fins i tot aquells que li van donar suport.
D'aquí dos anys veurem com hi ha un canvi d'alcalde. N'estic convençuda

Anònim ha dit...

I de segur que tu l´hi sustituirás, oi que si?.

Anònim ha dit...

A mi em sorprèn que l'autor de l'article que tantes demostracions fa de racionalitat i anàlisi, en aquest cas parli de fenòmens paranormals...és un recurs, però a mi no em convenç pas...És un problema polític. Hi ha qui s'empatxa de poder i té problemes per digerir...Hi ha qui s'il·lumina amb el poder i es torna cec...Cal un canvi de paradigma a l'hora de fer política: que promocioni l'autoorganització ciutadana, respectuosa amb la voluntat popular, transparent, que construeixi viles socialment justes i respectuoses amb el territori. Hug